Kiemelt bejegyzések

“Nem elég sikeresnek lenni, annak is kell látszani!”
View Post
89. Pitti Uomo – Egy álom beteljesülése
View Post
A cipőápolás titkai
View Post
Fel
28 okt

Az igényes öltözködés, a „nem látható tartományban” kezdődik.

Elmondom, hogy mire is gondolok egészen pontosan, hát persze, hogy az alsónadrágra és a zoknira, ugyanis ez az a téma, ami megadja az origóját az igényességnek ami az öltözködést illeti. Miért…? Karakterek szűkében, megpróbálom lényegre törően leírni a véleményemet és a tapasztalataimat.A munkáim során és hölgy ismerőseim elbeszélései alapján, dermesztő és megdöbbentő sztorikat hallok és látok, ami ennek a cikknek a megírására sarkalt. Ugyanis a magyar férfi –tisztelet a kivételnek- nem túlságosan igényes. Az elmúlt időszakban közel 30 nőtől kérdeztem meg, hogy mit gondolnak hazánk vezér hímjeiről és a válasz egyértelmű és letaglózó -ámde korántsem meglepő- volt számomra. Az igénytelenség volt az abszolút favoritnak számító jelző a megkérdezetteknél –azon belül is kiemelve az alsónadrág és a zokni kérdéskörét.

Hát akkor nézzük is meg, hogy hol van a hiba rendszerben. Az alsónadrágnál az első és legfontosabb tényező, hogy tiszta legyen, mert az sokat segít és az sem baj, ha a gumi nincsen hullámosan megrogyva, már-már imára kényszerítve viselőjét, hogy a helyén maradjon. Az, hogy kinek milyen fazon jön be –bő boxer, fecske, body boxer- az szerintem mellékes, ez ízlés dolga, de az előbbi viszont igény kérdése. Az anyaga szintén fontos kérdés, mert senki sem szeretné, ha a vágy hevében öngyulladás áldozatává válna a műszál, -mint  detonátor- által. Nyílván, egy kevés szintetikus anyag kerül bele -pár százalék-, hogy a rugalmasságát megtartsa, de lehet 100%-ban pamut darabokat is beszerezni, akinek nem bírja a bőre. Ugyanis megnyugtató érzés, amikor nincsen bőrirritáció illetve a méregtelenítés folyamatának mellékterméke –értsd izzadság- sem fogja kikezdeni a bőrünket. Nem kell megvárni az alsónadrág teljes megsemmisülésének folyamatát, mintha az El Caminot és a Canossa-járást küzdöttünk volna benne végig. Tudom meglepő, de ezek használati cikkek, amik avulnak, csak jó ha erről mi is tudomást veszünk. Hiszen, amikor egy ígéretesnek tűnő randevú végén, feltennénk az i-re pontot, ám miután „lekerül a textil” vágyaink amazonja megdöbbent arccal ámul és bámul, hogy mit keres rajtunk nagyapánk örökségéből ránk maradt autentikus darab. Mert ugye mi férfiak jogosan várjuk el, hogy a hölgyek a legszexibb fehérneműjüket villantsák meg, nem igaz…dehogynem, hát akkor?

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A másik fő csapásirány a zokni kérdésköre, ami szintén aggasztó, hogy mennyire gyerekcipőben jár kis hazánkban. Ugyanis egy minőségi zokni, megváltoztatja az ember hangulatát, hiszen ne felejtsük el, hogy meghatározza a cipőnk által okozott komfort érzetet is. Itt is igaz, hogy a természetes anyagokat részesítsünk előnyben és ne okozzunk traumát se magunknak, se környezetünknek, pláne hölgy „ismerőseinknek” azzal, hogy libidó-lohasztó hangulatot prezentálunk egy lyukas, „elhalt” párral. Amikor már látjuk levételkor, hogy bizony kedvencünk, nem éri meg a következő alkalmat, akkor ne habozzunk engedjük el. Még egy fontos megjegyzés, egy zokninak, nem akkor jár le a szavatossága, ha kilyukad, hanem akkor, amikor elveszti a színét illetve a gumírozása harmonikára emlékeztető jelenséget produkál. Továbbá, az sem mindegy, hogy egy nehéz és fárasztó nap után, mikor levesszük a cipőnket, nem azt gondolja a környezetünk, hogy az óvódában is már lábszag volt a jelünk.

Tehát, nincsen más hátra, mint előre, hiszen ahogy a legnagyobb olasz mondaná,- a stílusnak a gondolatainkhoz van a legtöbb köze.

#hastílusvanmindenvan #bihariadamstyle #stílustanácsadó #styleblogger

 

 

Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása