Kiemelt bejegyzések

“Nem elég sikeresnek lenni, annak is kell látszani!”
View Post
89. Pitti Uomo – Egy álom beteljesülése
View Post
A cipőápolás titkai
View Post
Fel
1 dec

LOYALTY IS ROYALTY |DRK| – #mertsegítenijó

LOYALTY IS ROYALTY |DRK| – #mertsegítenijó

Ritkán látni, olyan karitatív kezdeményezést Magyarországon, ami mögé ennyi híres és ismert ember sorakozik fel. Üdvözlendő, hogy egy magyar brand felelősség vállalás terén ennyire kiáll a fogyatékkal elő emberek mögé. DRK márka, az elmúlt években szemmel láthatóan robbanásszerűen nő, tehetségesebbnél tehetségesebb művészekkel, tervezőkkel együttműködve olyan limitált kollekciókkal rukkolnak elő, ami üde színfolt a hazai divat palettán. Hiszem és vallom, hogy a stílusnak szerves része az adakozás, hiszen a segítségnyújtás tökéletesen árulkodik a jellemünkről és ahogy már Márai is megírta – „a jellem maga az ember”.

Volt szerencsém és lehetőségem részt venni ennek a csodás kezdeményezésnek a sajtóeseményén és örömmel töltött el, amit láttam és tapasztaltam. Megtapasztalni a gyakorlatban, hogy ezek a kutyusok mekkora segítséget jelentenek ezeknek az embereknek, nagyon megható és elgondolkodtató volt. Hiszem, hogy a stílus kedvelői is megtalálják azokat a darabokat a DRK weboldalán és üzleteiben, amelyek által egy kicsit mindenki hozzájárul, hogy jobbá, szebbé és komfortosabbá tegyük a vak- és gyengén látó emberek mindennapjait, azáltal, hogy minél több kutyus számára biztosítjuk a kiképzéshez szükséges anyagi forrásokat. Az önzetlen segítségnyújtás, jobbá teszi egy picit a világot és bízom benne, hogy ennek a kampánynak az üzenete minél több emberhez eljut majd.

Részletes információ a kampányról:

https://dorko.hu/propaganda

http://www.loyaltyisroyalty.hu

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Az adakozás és segítségnyújtás mindig is fontos része volt és lesz az életemnek, és arra buzdítanék mindenkit, hogy aki teheti vállaljon felelősséget, hogy jobbító erő legyen. Végezetül, nem vagyok sem a DRK arca, nem fizettek nekem azért, hogy szépeket írjak róluk, egyszerűen csak így gondolom és mindezt azért teszem #mertsegítenijó #hastílusvanmindenvan #bihariadamstyle #stílustanácsadó #styleblogger

Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása