Kiemelt bejegyzések

“Nem elég sikeresnek lenni, annak is kell látszani!”
View Post
89. Pitti Uomo – Egy álom beteljesülése
View Post
A cipőápolás titkai
View Post
Fel
6 máj

Trump stílus avagy merényletei a jóízlés ellen

Többen kértétek, hogy fejtsem ki az USA 45. elnökének az öltözködéséről a véleményemet, hát akkor tessék-lássék. Trump kiváló példa, hogy Amerikában bármi, hangsúlyozom bármi megtörténhet, mert Ő maga bizony egy „sorozatos bűncselekmény” a stílus világában. Az USA elnökét, egyébként szemmel láthatóan ezek a kritikák egyáltalán nem érdeklik, sőt még late-night showkban erre külön rá is játszik. A legnagyobb bűne egyébként nem elsősorban az, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnökeként, így öltözködik, hanem, hogy még saját divatvonala is van, ezt a megbocsáthatatlan és öncélú lépést már a hivatalba lépése előtt megtette. Menjünk akkor szépen sorban, ez a „hajkorona”, olyan mint a rövidujjú ing, nincsen! Nyilván komoly nehézségek árán -paróka ragasztó- marad csak a helyén, de kérdem én, miért nem hívja, segítségül a jó öreg 0-ás gépet, mert ez egy válságállapot, ahogy a feje tetején fityeg ez a madárfészek szerű kompozíció. A sérója, már többször felrobbantotta az internetet ugyanis elképesztő mémek készültek belőle.

Robogjunk tovább a Trump-stílus  aknákkal tarkított sugárútján, a nyakában lógó 20 dolláros PVC csodát (nyakkendőjét) következetesen viseli kb. 67cm-el hosszabban (hát, kérdem én miért?), mint ahogyan kéne, és ott vannak azok a színek, amitől megmondom őszintén, hogy “idegállapotba kerülök”, ha meglátom. Az is sokat tud az összképen dobni, ha begombolná a zakóját, mikor nyilvános eseményeken jelenik meg, mert akkor könnyen elképzelhető, hogy nem veri pofán a saját nyakkere. Az öltönye nagyon sokszor vállalhatatlan ilyen szinten, erősen méret pontatlan, a zakóinak „lebegnek” a vállai és  gyűrött szinte kivétel nélkül, a nadrágja pedig olyan bő és trottyos, hogy mindig azt hiszem, hogy vár valakire, hogy beleugorjon mellé.

 

 

A cipőjéről, nem tudok nyilatkozni, mert nem látom, ha előkerül majd egyszer akkor publikálom a vélemény, addig pedig maradjon körülötte mély homály, mint a felett, hogy vajon ez zsigerből jön neki, vagy van esetleg egy megmondó ember, aki lassan több évtizede látja el jobbnál jobb tanácsokkal. Egy biztos, az elnök úr stílusa már nem fog változni, de talán ez így is van jól, hiszen milyen furcsa lenne egy jól öltözött, kifinomult és végletekig elegáns Trump…

 

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

#hastilusvanmindenvan

1 Comment
  • Mikáczó Attila

    A tuskósághoz, ez tökéletesen megy.

    2018-06-11 at 22:29 Válasz

Hozzászólás írása