Kiemelt bejegyzések

“Nem elég sikeresnek lenni, annak is kell látszani!”
View Post
89. Pitti Uomo – Egy álom beteljesülése
View Post
A cipőápolás titkai
View Post
Fel
21 aug

Az olasz, aki “megette” az Instagramot

Gianluca #bármitmegtehetekésmegisteszem Vacchi napjaink egyik legnagyobb Instagram sztárja és azt mivel érte el, hogy több mint 10 millióan követik az extrémebbnél extrémebb posztjait? Nagyon egyszerű a válasz: „a szarok bele, hogy ki mit gondol, én így élek” hozzáállásával. Ennyi. Minden amit csinál szembe megy a megszokottal és az elvárttal, ugyanis, nem megszokott, hogy egy milliárdos olasz üzletember az arcát kivéve szét van varrva és ezt még büszkén mutogatja is ország-világnak.

Az sem hétköznapi, hogy a tárgyakat nem a megszokott közegükben és nem a rendeltetésüknek megfelelően használja. Beleugratni egy kerékpárral a saját medencédbe vagy éppen a víz alatt robogózni, uram bocsánat a házban motorzni, mintha rutin tanpálya lenne vagy esetleg lábteniszezni több ezer méter magasan a saját magánrepülődön és ez csak pár ”csínytevés” az olasz csődőrtől. Az is viszonylag ritka, hogy egy dúsgazdag közel 50 éves olasz ”üzletember”, aki nem mellesleg az egyik legnagyobb csomagoló vállalat ügyvezetője, többet van félmeztelenül, mint ruhában. Amikor viszont ruhában van azt sem, úgy teszi, ahogy tenni szokás, hiszen pizsamában feszít az utcán, tengerparton vagy bárhol ahol éppen kedve szottyan, ennek a drága embernek. Szerintem az is megmosolyogtató, hogy mindenhol táncol illetve táncoltatja a barátnő(it)jét földön, levegőben, vízen és ezt általában olyan magától értetődő erotikával teszi, hogy az már kimeríti a szexuális zaklatás témakörét.

Érdekes karakter, ugyanis úgy férfias, hogy közben rengeteg feminin jelleget visel, ékszerek, rikító színű ruhadarabok, kiegészítők– igaz a mondás: „öreg lóra cifra hám”. Vajon mi lehet a sikere, véleményem szerint csupán annyi, hogy mindannyian szeretünk/szeretnénk luxus életet élni, ha bevalljuk, ha nem és ez az ember valahogy emberközpontúvá tette a kivagyiságot, humorral, tánccal és jókedvvel megédesítve. Nyílván lehet csámcsogni, hogy örökölte ez a vállalatot az édesapjától és milyen könnyű neki, de maradjunk annyiban, hogy minden sztori mögött van egy másik sztori is. Egy biztos, nincsen Mr. Vacchinak olyan posztja, ami láthatóan, ne fedezné a komplett magyar államadósságot, mindezek ellenére mégsem gyűlöletet, hanem szimpátiát vált ki az emberekből a kommunikációja. Nem akarja túl komolyan venni magát és a ”nyája” sem veszi őt túl komolyan és talán ez a sikerének az egyik titka, teljes mértékben önazonos, nem akar egy karót nyelt, merev 50-es férfi lenni. Ennyike.

#hastilusvanmindenvan

Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása