Kiemelt bejegyzések

“Nem elég sikeresnek lenni, annak is kell látszani!”
View Post
89. Pitti Uomo – Egy álom beteljesülése
View Post
A cipőápolás titkai
View Post
Fel
12 Már

OSCAR 2018: kik voltak a legstílusosabb férfiak?

Az idei évet a #MeToo és a #TimesUp ’kampányok’ szomorú, de egyben letisztult üzenete határozta meg, ami nagyban befolyásolta a vizuális kommunikációt, hiszen a Golden Globe díjátadón feketébe öltözött Holllywood, ami egyfajta biztonságos keretek közé terelte a sztárokat. Az idei jubileumi Oscaron, ismét voltak példamutató és a dresscode-ot szigorúan betartó sztárok, de lássuk, hogy kik voltak a legstílusosabb férfiak, a teljesség igénye nélkül.

TOM HOLLAND

Mr. Pókember, tetőtől talpig Hermésben volt, ami a fazont illeti, szakított a konvenciókkal ugyanis, egy rendkívül magasan záródó és meglehetősen szűkre szabott kétsoros szmokingban lépett  a vörös szőnyegre, egyetlen dolog hiányzott csak ami tökéletessé tette volna az összképet, az pedig a kézzel kötött csokornyakkendő, de ezt tudjuk még be fiatal korának.

DANIEL KALUUYA 

A Tűnj el! – a tavalyi év egyik legeredetibb alkotása volt, számos jelölést kapott a film és maga Daniel Kaluuya is, igaz most még Oscar-díj nélkül maradt, de ő volt az egyik legjobban öltözött sztár, aki egy aranybarna bársony Brunello Cucinelli dinner jacketben (amikor más a zakó és a nadrág anyaga) tette emlékezetessé megjelenését a bevonulásakor.

JORDAN PEELE

A  friss Oscar-díjas forgatókönyvíró (Get Out), aki nem mellesleg rendezte és a producere is volt a tavalyi év egyik legkiemelkedőbb alkotásának, nálam ő volt a befutó, ami a megjelenést illeti . Fehér-fekete Calvin Klein dinner jacketben jelent meg. Daniel Craig ikonikus James Bond outfittjét megidézve.

JIMMY KIMMEL

Mr. Oscar, ahogy tavaly, úgy idén is makulátlan eleganciával képviselte az este presztízsét Tom Fordban, többször is átöltözve az est folyamán, de ezt mindig tökéletes és kifinomult stílusbiztonsággal tette.

ANSEL ELGORT

Fiatal kora ellenére, a régi időket idéző klasszikus, méregzöld bársony Tom Ford dinner jacketben jelent meg, ami egy igazán stílusos gondolat volt a részéről. Külön piros pont jár a kézzel kötött csokornyakkendőért.

Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása