Kiemelt bejegyzések

“Nem elég sikeresnek lenni, annak is kell látszani!”
View Post
89. Pitti Uomo – Egy álom beteljesülése
View Post
A cipőápolás titkai
View Post
Fel
11 nov

Idris Elba a legszexibb férfi a bolygón

Hogy mi a közös, a George Clooney, Mel Gibson, Brad Pitt, Blake Shelton, Adam Lavine ötös fogatban, a válasz egyszerű, a fent említett alfa hímek kivétel nélkül elnyerték már a legszexibb férfi címet. A People magazin 1985 óta választja meg a világ leszexibb férfiait, ahol idén teljesen megérdemelten végzett az első helyen Idris Elba. Sármos főhősünk személyében immáron ő a 2.-ik színesbőrű férfi – Denzel Washington óta – aki ezzel a címmel büszkélkedhet, ennyit a száraz infóról és akkor jöjjenek a képek.

Kevés olyan hollywoodi híresség van, aki a magánéletében kifogástalanul öltözködik és nem a melegítő-sport cipő kombóban éli le az életét a forgatások között. De még kevesebb olyan férfias karakter van, akinek mindegy, hogy melegítőben vagy éppen farmerben és pólóban, öltönyben vagy netán szmokingban pompázik, mert mindenben a végletekig önazonos. Követendő példa, ami az öltözködést illeti és olyannyira nagy befolyással bír, hogy a James Bond széria jogait birtokló Broccoli család komolyan elgondolkozott rajta, hogy Ő legyen a következő 007-es.

A magam részéről az egyik legjobban öltözött férfinek gondolom és azt hiszem az idei győzelme, még tovább fogja növelni az amúgy sem gyenge lábakon álló ázsióját. Remélem és nagyon bízom benne, hogy a világ – már ami az öltözködést illeti – erre fele halad és a 21. századi férfi prototípus énképe az ízlést, a tehetséget, a sportos külsőt és a férfias megjelenést hirdeti továbbra is, mert sokkal nagyobb szükség van rá, mint eddig bármikor.

Nincs hozzászólás

Hozzászólás írása